3D Deep Blue Metal Polish – Pasta polish metale 473 ml

de la 107 lei
Credit module tbi bank 3.3.9

26.75 Lei x 4 Luni

Vezi disponibilitate in magazinele partener Solicita publicare produs in SEAP-SICAP
Solicita publicare produs in SEAP-SICAP





    Descriere

    3D Deep Blue Metal Polish

    este o pasta de polish pentru metale fantastica, care va elimina oxidarea si petele de pe suprafetele metalice ale vehiculului.

    Pasta nu contine substante abrazive, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la deteriorarea aspectului metalului in timp ce lustruiti. Poate fi folosit pentru a restaura aluminiu, magneziu, otel sau orice alte metale pretioase pe care le aveti!

    De asemenea, nu contine amoniac sau substante chimice dure, asa ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la patarea ulterioara a suprafetei.

    Metalul de pe masina dvs. poate fi una dintre cele mai stralucitoare piese, dar daca nu este ingrijit in mod corespunzator, aspectul acestuia se va deteriora – vor incepe sa se estompeze, sa isi piarda stralucirea, sa se oxideze sau sa se pateze rapid, mai ales daca locuiti intr-o zona cu umiditate ridicata sau multa sare in aer.

    Acest produs foloseste o combinatie eficienta, dar sigura, de substante pentru curatare si decapante care vor indeparta rapid si usor oxidarea si petele pe care suprafetele dvs. metalice le-au dobandit de-a lungul anilor. Odata ce toate aceste imperfectiuni sunt eliminate, luciul initial va fi restaurat!

    3D Deep Blue Metal Polish este un polish pe baza de produse chimice ce nu contine abrazivi in formula sa. Acesta este cu siguranta un beneficiu, deoarece majoritatea metalelor nu au o bariera de protectie clara, ca majoritatea suprafetelor vopsite – asadar, orice zgarieturi pe care le dobandeste tind sa fie permanente. Insa, 3D Deep Blue Metal Polish, bazat in intregime pe substante chimice, elimina din ecuatie riscul unor astfel de evenimente neplacute si va permite sa redati stralucirea metalului dvs. fara a-l deteriora in acest proces.

    Poate fi utilizat pe o mare varietate de diferite tipuri de metale, precum aluminiu, magneziu, otel si toate metalele pretioase. Foarte rar veti gasi o masina pe care 3D Deep Blue Metal Polish NU ar putea sa o imbunatateasca!

    Metalul de pe masina este din multe puncte de vedere cea mai vizibila si cea mai importanta parte a masinii, asa ca  ar trebui sa aveti grija de aspectul acestuia!

     

    Mod de utilizare:

    Atentie!!! Agitati intotdeauna foarte bine produsul inainte de fiecare utilizare, deoarece substantele din compozitia sa se pot decanta.

    Aplicati o cantitate mica de polish 3D Deep Blue Metal pe o laveta din microfibra sau un aplicator si lustruiti suprafata cu miscari circulare mici. Apoi stergeti folosind o laveta sau un prosop din microfibra.

    Specificatii

    • Cantitate 473 ml /  3.78 L
    Review-uri |0
    Adauga un review
    Adauga o recenzie

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *